Praktikon.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@praktikon.nl
Direct naar: BergOp.info
Toolbox “Wijkteams werken met jeugd”
Toolbox “Wijkteams werken met jeugd”

Doel van de samenwerking tussen vijf kenniscentra op het gebied van jeugd is het bieden van handvatten en tools voor professionals in wijkteams. In de jeugdzorg, jeugd-ggz en zorg voor jeugdigen met een licht verstandelijke beperking is de afgelopen jaren veel kennis ontwikkeld, opgebouwd en verzameld. Door deze kennis centraal beschikbaar te stellen, wordt voorkomen dat wijkteams in iedere afzonderlijke gemeente ‘het wiel opnieuw moeten uitvinden’. Om kennis en kunde over het werken met jeugd vrij en overzichtelijk toegankelijk te maken voor professionals die werken in wijkteams, is de website www.wijkteamswerkenmetjeugd.nl in het leven geroepen. De kennispartners hebben materiaal zoals vragenlijsten, factsheets, checklists en stappenplannen overzichtelijk onder acht categorieën weergegeven.

Praktikon heeft onder andere de OBVL, VG&O en B-toets aangeleverd en draagt zorg voor het up-to-date houden van deze tools. De website is op 19 januari 2016 gelanceerd en blijft continu in ontwikkeling.

Samenwerkingspartners

Financier

De vijf samenwerkingspartners samen.

Looptijd project

Doorlopend

Website

www.wijkteamswerkenmetjeugd.nl

Meer informatie over dit project?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milou Golbach.