Praktikon.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@praktikon.nl
Direct naar: BergOp.info
BergOp
U bent hier: Home / Wat we doen / Bergop
BergOp

BergOp is een webbased softwareprogramma voor de digitale verwerking van instrumenten voor diagnostiek en effectonderzoek in zorg en onderwijs. BergOp stelt zorginstellingen in staat om op een gebruiksvriendelijke en betrouwbare wijze gegevens te verzamelen over het verloop van de behandeling. Daarmee kan men de kwaliteit van het zorgaanbod op peil houden of verbeteren en verantwoording afleggen aan externe partijen als de gemeenten of zorgverzekeraars. BergOp biedt het complete instrumentarium voor een wetenschappelijk verantwoorde effectmeting volgens de landelijke richtlijnen, met behoud van flexibiliteit en eigen keuzes. BergOp beschikt over meer dan 1.000 vragenlijsten en inmiddels maken meer dan 200 instellingen via een licentieovereenkomst gebruik van BergOp.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar de website bergop.info of bekijk de folder. U kunt ook direct contact opnemen via info@bergop.net.