Praktikon.nl maakt gebruik van cookies om de website goed te kunnen laten werken en te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Voor meer informatie, bekijk ons privacybeleid.

Bel voor meer informatie 024 3615480 |
info@praktikon.nl
Direct naar: BergOp.info
Voor wie
U bent hier: Home / Voor wie
Voor wie

Voor wie is Praktikon?

Praktikon is een zelfstandige, onafhankelijke organisatie voor onderzoek en ontwikkeling in (jeugd)zorg en onderwijs. Naast (jeugd)zorg-en onderwijsinstellingen kunnen ook, instellingen voor mensen met een (L)VB, lokale, provinciale en landelijke overheden en andere kennisinstituten kunnen bij ons terecht.

Zoekt u hulp bij het beschrijven, onderbouwen en implementeren van interventies of effectmetingen? Wilt u toegang tot een breed aanbod aan vragenlijsten? Of wilt u meer inzicht in ervaringen van cliënten? Dan helpt Praktikon u graag!

Samenwerkingspartners

Praktikon werkt samen met diverse andere onderzoeksorganisaties en instellingen, waaronder Entrea, de Radboud Universiteit Nijmegen, Pactum, Pluryn, het NJi en de Academische werkplaats Jeugd Nijmegen. Verder maakt Praktikon deel uit van het Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdzorg Nederland (SEJN) en Pi7. Ook werkt Praktikon samen met andere universiteiten, jeugdzorginstellingen, scholen en ICT-bedrijf aXtion.

Meer informatie?

Wilt u weten wat Praktikon kan betekenen voor uw instelling of organisatie? Neem contact op, dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.